Services

Hier ziet u wat we voor u kunnen doen.

  • Foto vrijstaand maken

    Accuraat en snel!

    Producten vrijstaand maken doen we met een clipping path (uitknippad). Wollen kleding of haren van mensen  een masker. Met multipaden kunnen wij elk onderdeel van een product apart een bepaalde kleur kunnen geven.

  • Opschonen

    Producten weer als nieuw!

    Mooie producten verdienen een mooie presentatie. Daarom verwijderen wij stofjes, vlekjes en krasjes op de producten zodat ze er onbeschadigd en als nieuw uitzien.

  • Helderheid en contrast

    Wij laten uw productfoto’s stralen

    Productfoto’s worden geoptimaliseerd door ze het juiste contrast en helderheid te geven. We kunnen kleuren of textuur meer laten spreken zodat productfoto’s van het scherm af spatten.

  • Montage & manipulatie

    Voor een naadloos resultaat

    Wij monteren binnenkantjes of labels in kleding en logo’s of nieuwe etiketten op producten zonder dat je ziet dat dit in Photoshop is gedaan. Pure tovenarij!

  • Vorm bewerken

    Strakke en gestroomlijnd producten

    Deukjes of uitsteeksels in verpakkingen worden gerepareerd. De vorm van kleding geoptimaliseerd. Soms spiegelen wij onderdelen van bijvoorbeeld brillen of horloges zodat ze er strakker uitziet en het geheel rustiger oogt.

  • Om- en bijkleuren

    De producten krijgen de kleur die ze werkelijk hebben

    U kunt gefotografeerde producten of stalen naar ons opsturen zodat wij de kleuren kunnen matchen. Heeft u digitale voorbeelden of kleurnummers dan werkt dat ook goed. Op deze manier bent u er zeker van dat de kleuren die worden getoond kleurecht zijn.